Ciasto z migdałami - teraz także wegańskie! Puszysta waniliowa bita śmietana na bazie białka z soczewicy jest umieszczona pomiędzy dwoma puszystymi biszkoptami i chrupiącą polewą migdałową. Wspaniały chrupiący przysmak, który sprawi, że zechcesz przejść na weganizm!
Nie zawiera konserwantów.
"Dla zamówień powyżej 2 sztuk zachęcamy do skorzystania z opcji negocjacji cen. Nasz system negocjacyjny jest dostępny, aby zapewnić najlepszą możliwą ofertę przy większych zamówieniach."
Cukier, woda, preparat białkowy z soczewicy (woda, mąka z soczewicy), MĄKA PSZENNA, SKROBIA PSZENNA, olej roślinny (rzepakowy, słonecznikowy), ALMONDS, tłuszcz roślinny (palmowy), syrop glukozowy, substancje spulchniające (węglany sodu, fosforany wapnia), skrobia modyfikowana, aromat naturalny, ocet jabłkowy, emulgator (lecytyny, mono- i diglicerydy kwasów tłuszczowych, estry cukrowe kwasów tłuszczowych), sól kuchenna, stabilizator (difosforany, fosforan sodu, siarczan wapnia), substancja zagęszczająca (alginian sodu, guma guar, mączka chleba świętojańskiego), skrobia kukurydziana, ekstrakt waniliowy, barwnik (karoten). Może zawierać inne ORZECHY, MLEKO i JAJKA.