Delikatne kremowe ciasto wiśniowe firmy Coppenrath & Wiese zostało sprytnie połączone z popularną włoską stracciatella. Wyjątkowa kreacja ciasta wiśniowego została wyczarowana ze świeżego kremu waniliowego z chrupiącymi kawałkami czekolady, zwieńczonego warstwą soczystego musu wiśniowego. Rozpływająca się przyjemność – uczucie jak na wakacjach.
Bez konserwantów.
Ciasto wiśniowe Stracciatella, mrożone.
Informacje o wartościach odżywczych produktu suchego
Informacje o wartościach odżywczych na 100 g
Wartość opałowa w kJ 1193 kJ
Wartość kaloryczna w kcal 285 kcal
Tłuszcz 14,0g
nasycone kwasy tłuszczowe 9,0 g
Węglowodany 34,0g
Cukier 22,0 g
Białko 3,9 g
Sól 0,2 g
Skład
ŚMIETANKA (30%), cukier, wiśnie (11%), mąka pszenna, czekolada (cukier, miazga kakaowa*, tłuszcz kakaowy*, emulgator lecytyny sojowe), woda, syrop glukozowo-fruktozowy, jaja całe, MLEKO KONdensowane, cukier inwertowany syrop, tłuszcz roślinny (tłuszcz roślinny (palmowy), olej roślinny (rzepakowy)), biała czekolada (2%) (cukier, tłuszcz kakaowy*, pełne MLEKO W PROSZKU, emulgator lecytyna), dżem jabłkowy (syrop glukozowy, jabłka, substancja żelująca pektyna , zakwaszacz kwas cytrynowy), skrobia modyfikowana, bułki dekoracyjne (cukier, masło kakaowe*, MLEKO PEŁNE W PROSZKU, miazga kakaowa*, LAKTOZA (MLEKO), OLEJ MASŁA, emulgator LECYTYNY SOJOWE, naturalny aromat), MLEKO PEŁNE W PROSZKU, kakao mocno odtłuszczone* , żelatyna (wołowina), skrobia pszenna, słodka serwatka w proszku (mleko), emulgator (mono- i diglicerydy kwasów tłuszczowych), naturalny aromat waniliowy, regulator kwasowości (kwas cytrynowy), substancje spulchniające (węglany sodu, cytryniany sodu), naturalny aromat, sól kuchenna, substancja żelująca (pektyna), regulator kwasowości (cytryniany sodu, chlorek wapnia). Jest produkowany na obszarze produkcyjnym, w którym przetwarzane są orzechy (NUTS).