Conditorei Coppenrath & Wiese KG
Hansastr. 10
D-49497 Mettingen
"Dla zamówień powyżej 2 sztuk zachęcamy do skorzystania z opcji negocjacji cen. Nasz system negocjacyjny jest dostępny, aby zapewnić najlepszą możliwą ofertę przy większych zamówieniach."
Ciasto czekoladowe.
Informacja żywieniowa dla suchego produktu
Wartość odżywcza na 100 g
Wartość opałowa w kJ 1424 kJ
Wartość kaloryczna w kcal 340 kcal
Tłuszcz 22,2 g
Nasycone kwasy tłuszczowe 9,8 g
Węglowodany 29,9 g
Cukier 20,0 g
Białko 4,8 g
Sól 0,3 g
Śmietana kremówka (42%), czekolada mleczna (10%) (cukier, tłuszcz kakaowy*, CAŁE MLEKO w proszku, masa kakaowa*, emulgator SOJALECYTYNA), cukier, MĄKA PSZENNA, CAŁE JAJKA, woda, olej roślinny (rzepakowy), czekolada (3%) (cukier, masa kakaowa*, tłuszcz kakaowy*, emulgator SOJALECYTYNA), Polewa czekoladowa (3%) (tłuszcz roślinny (palmowy), olej roślinny (rzepakowy), cukier, odtłuszczone kakao*, LAKTOZA (Z MLEKA), SŁODZONY MĄKA PSZENNA (Z MLEKA), emulgator: lecytyny słonecznikowe), SKROBIA PSZENNA, odtłuszczone kakao*, dekstroza, żelatyna spożywcza (wołowa), substancje spulchniające (węglany sodu, cytryniany sodu), emulgator (mono- i diglicerydy kwasów tłuszczowych, estry kwasu mlekowego mono- i diglicerydów kwasów tłuszczowych), tłuszcz roślinny (palmowy), syrop cukru inwertowanego, LAKTOZA (MLEKO), syrop glukozowy, tłuszcz roślinny (kokosowy), naturalny aromat, MLEKO W PROSZKU, skrobia modyfikowana, MLEKO W PROSZKU, sól, substancja zagęszczająca (guma ksantanowa), MLEKO W PROSZKU (MLEKO), substancja zakwaszająca (kwas cytrynowy). Może zawierać orzechy. Wyprodukowano w obszarze produkcyjnym, w którym przetwarzane są orzechy.