"Dla zamówień powyżej 2 sztuk zachęcamy do skorzystania z opcji negocjacji cen. Nasz system negocjacyjny jest dostępny, aby zapewnić najlepszą możliwą ofertę przy większych zamówieniach."
Ciasto wiśniowe Stracciatella, głęboko mrożone.
ŚMIETANKA (30%), wiśnie (11%), cukier, MĄKA PSZENNA, czekolada (9%) (cukier, miazga kakaowa, masło kakaowe, emulgator LECYTYNA SOJOWA), woda, syrop glukozowo-fruktozowy, JIA CAŁE, MLEKO KONdensowane, syrop cukru inwertowanego, tłuszcz roślinny (tłuszcz roślinny (palmowy), olej roślinny (rzepakowy)), biała czekolada (2%) (cukier, tłuszcz kakaowy, MLEKO PEŁNE W PROSZKU, emulgator fosfatyd amonu), skrobia modyfikowana, MLEKO PEŁNE W PROSZKU, nisko- tłuste kakao (tłuste kakao), żelatyna jadalna, SKROBIA PSZENNA, SŁODKA SERWATKA W PROSZKU (MLEKO), naturalny aromat waniliowy, substancja żelująca (pektyna), emulgator (mono- i diglicerydy kwasów tłuszczowych), naturalny aromat, substancje spulchniające (węglan sodu, cytrynian sodu), sól, regulator kwasowości (kwas cytrynowy), regulator kwasowości (chlorek wapnia, cytrynian sodu). Wyprodukowano na obszarze produkcyjnym, w którym przetwarzane są orzechy.
Ciasto marcepanowe, mrożone.
ŚMIETANKA (31%), cukier, mąka pszenna, migdały (11%), woda, całe jaja, syrop cukru inwertowanego, czekolada (3%) (cukier, miazga kakaowa, tłuszcz kakaowy, emulgator LECYTYNA SOJOWA), tłuszcz roślinny (tłuszcz roślinny) (palmowy), olej roślinny (rzepakowy)), dżem jabłkowy (syrop glukozowy, jabłka, substancja żelująca pektyna, kwas cytrynowy), skrobia pszenna, krem czekoladowy (cukier, olej roślinny (rzepakowy), tłuszcz roślinny (palmowy), wysoce odtłuszczone kakao (tłuste kakao), emulgator lecytyna słonecznikowa, naturalny aromat), skrobia modyfikowana, żelatyna, MLEKO PEŁNE W PROSZKU, naturalny aromat, emulgator (mono- i diglicerydy kwasów tłuszczowych), SŁODKA SERWATKA W PROSZKU (MLEKO), substancje spulchniające ( węglan sodu, cytrynian sodu), sól, regulator kwasowości (kwas cytrynowy), LAKTOZA (MLEKO), syrop glukozowo-fruktozowy. Wyprodukowano na obszarze produkcyjnym, w którym przetwarzane są orzechy.
Ciasto z migdałami i użądleniami pszczół, głęboko mrożone.
Nadzienie śmietankowe: (53%) (ŚMIETANA, cukier, syrop cukru inwertowanego, woda, skrobia modyfikowana, MLEKO PEŁNE W PROSZKU, żelatyna (wołowina), naturalny aromat waniliowy, słodka serwatka w proszku (MLEKO), sól kuchenna), składniki na biszkopt baza: (47%) (jaja całe, cukier, mąka pszenna, migdały (15%), syrop glukozowo-fruktozowy, margaryna roślinna (tłuszcz roślinny (kokosowy, palmowy), olej roślinny (rzepakowy), woda, emulgator mono- i diglicerydy kwasów tłuszczowych), SKROBIA PSZENNA, woda, słodka serwatka w proszku (MLEKO), naturalny aromat, emulgator mono- i diglicerydy kwasów tłuszczowych, substancje spulchniające (węglan sodu, cytrynian sodu), sól kuchenna). Wyprodukowano na obszarze produkcyjnym, w którym przetwarzane są orzechy.
Ciasto truskawkowo-waniliowe Bourbon, mrożone.
ŚMIETANKA (26%), truskawki (18%), mąka pszenna, cukier, całe jaja, syrop glukozowo-fruktozowy, syrop cukru inwertowanego, woda, biała czekolada (5%) (cukier, tłuszcz kakaowy, MLEKO PEŁNE W PROSZKU, emulgator: fosfatyd amonu ), chrupki z białej czekolady (1,5%) (biała czekolada (cukier, masło kakaowe, MLEKO PEŁNE W PROSZKU, emulgator LECYTYNA SOJOWA, naturalny ekstrakt waniliowy), MĄKA PSZENNA, kasza ryżowa, SEMOLINA PSZENNA, cukier, EKSTRAKT SŁODU PSZENNEGO, sól kuchenna , substancja glazurująca guma arabska), tłuszcz roślinny (tłuszcz roślinny (palmowy), olej roślinny (rzepakowy)), skrobia pszenna, żółtko JAJ, skrobia modyfikowana, żelatyna, emulgator (mono- i diglicerydy kwasów tłuszczowych), naturalny aromat, MLEKO PEŁNE PROSZEK, SŁODKA SERWATKA W PROSZKU (MLEKO), regulator kwasowości (kwas cytrynowy), substancje spulchniające (węglan sodu, cytrynian sodu), substancja żelująca (pektyna), sól kuchenna, wanilia Bourbon, barwnik: ekstrakt z marchwi spożywczej, regulator kwasowości (chlorek wapnia), barwnik (beta karoten). Wyprodukowano na obszarze produkcyjnym, w którym przetwarzane są orzechy.
Ciasto Donauwellen w arkuszach, głęboko mrożone.
ŚMIETANKA (28%), wiśnie (27%), cukier, polewa krem czekoladowy (7%) (cukier, olej roślinny (rzepakowy), tłuszcz roślinny (palmowy), kakao o obniżonej zawartości tłuszczu (tłuszcz kakaowy), emulgator: lecytyna słonecznikowa, naturalny aromat), olej roślinny (rzepakowy), mąka pszenna, jaja całe, skrobia pszenna, woda, skrobia modyfikowana, dekstroza, MLEKO PEŁNE W PROSZKU, kakao o niskiej zawartości tłuszczu (tłuszcz kakao), żelatyna spożywcza, naturalny aromat, substancje spulchniające (węglan sodu , cytrynian sodu), emulgator (mono- i diglicerydy kwasów tłuszczowych), SŁODKA SERWATKA W PROSZKU (MLEKO), LAKTOZA (MLEKO), sól kuchenna, substancja zagęszczająca (guma ksantanowa). Wyprodukowano na obszarze produkcyjnym, w którym przetwarzane są orzechy.
Tartaletki mandarynkowe, głęboko mrożone.
ŚMIETANKA (36%), mandarynki (21%), MĄKA PSZENNA, cukier, margaryna roślinna (tłuszcz roślinny (kokosowy, palmowy), olej roślinny (rzepakowy), woda, emulgator mono- i diglicerydy kwasów tłuszczowych), syrop glukozowo-fruktozowy , syrop cukru inwertowanego, woda, dekstroza, skrobia modyfikowana, żółtko JAJA, żelatyna, substancje spulchniające (węglan sodu, cytrynian sodu), naturalny aromat, ODTŁUSZCZONE MLEKO W PROSZKU, regulator kwasowości (kwas cytrynowy), MLEKO PEŁNE W PROSZKU, koncentrat soku pomarańczowego, substancja żelująca (pektyna), SŁODKA SERWATKA W PROSZKU (MLEKO), sól, regulator kwasowości (cytrynian sodu, chlorek wapnia)., skrobia ziemniaczana, substancja zagęszczająca (mączka chleba świętojańskiego). Wyprodukowano na obszarze produkcyjnym, w którym przetwarzane są orzechy.
Ciasto jogurtowo-truskawkowe w arkuszach, głęboko mrożone.
Truskawki (30%), ŚMIETANA (19%), cukier, woda, JOGURT (6%), MĄKA PSZENNA, olej roślinny (rzepakowy), CAŁE JAJA, syrop cukru inwertowanego, syrop glukozowo-fruktozowy, dekstroza, SKROBIA PSZENNA, żelatyna ( wołowina), modyfikowana skrobia, tłuszcze roślinne (palmowy, kokosowy), substancje spulchniające (węglany sodu, cytrynian sodu), regulator kwasowości (kwas cytrynowy), emulgator (mono- i diglicerydy kwasów tłuszczowych, estry kwasu mlekowego mono- i diglicerydów kwasów tłuszczowych kwasy), naturalny aromat, MLEKO PEŁNE W PROSZKU, LAKTOZA (MLEKO), ODTŁUSZCZONE MLEKO W PROSZKU, SŁODKA SERWATKA W PROSZKU (MLEKO), substancja żelująca (pektyny), barwnik: ekstrakt z marchwi spożywczej, sól kuchenna, substancja zagęszczająca (guma ksantanowa), barwnik (annato). norbiksyna), regulator kwasowości (cytrynian sodu). Wyprodukowano na obszarze produkcyjnym, w którym przetwarzane są orzechy.
Tartaletki czekoladowe, głęboko mrożone.
Śmietanka (41%), mąka PSZENNA, syrop cukru inwertowanego, margaryna roślinna (tłuszcz roślinny (kokosowy, palmowy), olej roślinny (rzepakowy), woda, emulgator mono- i diglicerydy kwasów tłuszczowych), cukier, czekolada (5%) ( cukier, miazga kakaowa, tłuszcz kakaowy, emulgator LECYTYNA SOJOWA), glazura kremu czekoladowego (4%) (cukier, olej roślinny (rzepakowy), tłuszcz roślinny (palmowy), kakao o obniżonej zawartości tłuszczu (tłuszcz kakaowy), emulgator lecytyna słonecznikowa, naturalny aromat ), syrop glukozowo-fruktozowy, dekstroza, biała czekolada (cukier, masło kakaowe, MLEKO PEŁNE W PROSZKU, laktoza (MLEKO), OLEJ MASŁA, emulgator LECYTYNA SOJOWA, naturalny aromat waniliowy), żółtko JAJA, kakao mocno odtłuszczone (odtłuszczone kakao) , woda, żelatyna jadalna (wołowina), substancje spulchniające (węglan sodu, cytrynian sodu), naturalny aromat, skrobia modyfikowana, ODTŁUSZCZONE MLEKO W PROSZKU, MLEKO PEŁNE W PROSZKU, regulator kwasowości (kwas cytrynowy), sól kuchenna, słodka serwatka w proszku (MLEKO). Wyprodukowano na obszarze produkcyjnym, w którym przetwarzane są orzechy.
Bułka z kremem truskawkowym, głęboko mrożona.
Całe jaja, śmietana (23%), mąka pszenna, truskawki (13%), syrop cukru inwertowanego, cukier, woda, substancja utrzymująca wilgoć (syrop sorbitolowy), emulgator (mono- i diglicerydy kwasów tłuszczowych), skrobia modyfikowana, żelatyna spożywcza, fruktoza , substancje spulchniające (węglan sodu, cytrynian sodu), regulator kwasowości (kwas cytrynowy), naturalny aromat, sól kuchenna, kakao mocno odtłuszczone (tłuste kakao), substancja zagęszczająca (karagen). Wyprodukowano na obszarze produkcyjnym, w którym przetwarzane są orzechy.
Bułka z kremem cytrynowym, głęboko mrożona.
Śmietana (35%), całe jaja, mąka pszenna, syrop cukru inwertowanego, cukier, woda, substancja utrzymująca wilgoć (syrop sorbitolowy), emulgator (mono- i diglicerydy kwasów tłuszczowych), żelatyna spożywcza, syrop glukozowo-fruktozowy, koncentrat soku cytrynowego, fruktoza , substancje spulchniające (węglan sodu, cytrynian sodu), kwas (kwas cytrynowy), naturalny aromat, naturalny aromat cytrynowy, skrobia modyfikowana, sól kuchenna, MLEKO PEŁNE W PROSZKU, SŁODKA SERWATKA W PROSZKU (MLEKO), skrobia kukurydziana, kakao mocno odtłuszczone ( tłuste kakao). Wyprodukowano na obszarze produkcyjnym, w którym przetwarzane są orzechy.