Składniki:
37% proszek pomidorowy, skrobia, cukier, 11% jodowana sól morska², MĄKA PSZENNA, cebula, olej palmowy, zioła (oregano, rozmaryn, tymianek, pietruszka, bazylia), czosnek, przyprawy, sól kuchenna. ² 100% soli morskiej w dodanej soli. Może zawierać śladowe ilości MLEKA, JAJ i SELERA.
Instrukcje dotyczące stosowania i użytkowania
Świeże: 200 g mięsa mielonego, 6 płatków lasagne (bez wstępnego gotowania), 100 g crème fraîche lub krem cremefine Rama, np. Crème fraîche do użycia i 50 g tartego sera. 1. Podsmaż mięso mielone na niewielkiej ilości gorącego oleju. Dodaj 350 ml zimnej wody i wymieszaj zawartość torebki. Mieszając doprowadzić do wrzenia i gotować przez 1 minutę. 2. W naczyniu do pieczenia układać na przemian talerze z sosem i lasagne. Zacznij i zakończ sosem. 3. Polać kremem crème fraiche lub cremefine i serem. Piec w piekarniku nagrzanym do 200 ° C (konwekcja 175 ° C) przez 25-30 minut.
Informacja żywieniowa dla przygotowanego produktu
Informacje żywieniowe na 100g
Wartość opałowa w kJ 830 kJ
Wartość opałowa w kcal 200 kcal
Tłuszcz 11g
tłuszcze nasycone 6 g
węglowodany 14 g
Cukier 3g
białko 9 g
sól 1,0 g
Włókno 1g