Sos Maggi do pieczeni wołowej tworzy idealny sos do przepisu na pieczeń wołową. Pełnię smaku sos zawdzięcza cebuli, papryce i pomidorom. Doskonale dopełnij danie mięsne pełnowartościowym sosem do pieczeni wołowej i dopracuj sos, jak chcesz.
Doskonały sos do wszelkiego rodzaju dań mięsnych
Z Maggi szybko i łatwo przygotujesz pyszny sos do pieczeni wołowej i mięs smażonych na patelni. Sos świetnie smakuje również z daniami z dziczyzny. Dzięki niej danie mięsne nabiera mocnego i pikantnego smaku.
A tak to działa: Po prostu wymieszaj zawartość jednego opakowania sosu Maggi do pieczonej wołowiny w 250 ml (¼ litra) gorącej wody (lub dowolnego płynu) trzepaczką. Doprowadź sos do wrzenia i gotuj przez 1 minutę. W razie potrzeby doprawiamy śmietaną lub musztardą. Wlej sos do pieczeni wołowej do małej łódeczki lub polej bezpośrednio na pyszne danie mięsne. Skończone!
Sos Maggi do pieczeni wołowej
Pełnia smaku dzięki cebuli, papryce i pomidorom
Szczególnie smaczny do pieczeni wołowej, mięs smażonych na patelni i dań z dziczyzny
Idealna podstawa do własnych pomysłów na sos? czy to szybko i łatwo, czy nawet bardziej niezwykłe
Można łączyć z kwaśną śmietaną lub musztardą