Instrukcje dotyczące stosowania i użytkowania
Świeży: 250 g pokrojonego indyka (alternatywnie kurczak), 1 papryka, 1 marchewka (150 g), 2 dymki, 1 łyżeczka oleju. 1. Pokrój obraną marchewkę i paprykę w cienkie paski, a dymki w krążki. 2. Smaż paski na gorącym oleju w woku (lub patelni). Dodaj marchewkę i paprykę i smaż przez 5 minut. 3. Zalać 250 ml wody, wmieszać zawartość torebki i doprowadzić do wrzenia, dodać dymkę. Gotuj na małym ogniu przez około 5 minut, od czasu do czasu mieszając.
Skrobia kukurydziana *, cukier *, przyprawy (papryka +, imbir *, chilli *, czosnek *, cebula *), sos sojowy w proszku 8,8% (ZIARNA SOJOWE *, sól, PSZENICA *), skrobia ziemniaczana *, sól jodowana (sól, jodan potasu), przyprawa * (z PSZENICY), sól, MĄKA PSZENNA *, sok cytrynowy *, aromaty (z PSZENICĄ), EKSTRAKT Z JĘCZMIENIA *, naturalny aromat trawy cytrynowej *, naturalny aromat cytrynowy *, naturalne aromaty *, olej słonecznikowy * , ekstrakt z octu *. * Naturalne składniki. Może zawierać SELER, JAJKA, MLEKO i GORCZYCĘ.