

Płatności
Dostawy
Dr. Oetker Käsekuchen Hilfe
Dzięki pomocy do ciasta można łatwo przygotować wszystkie odmiany popularnego klasyka, otwarte, przykryte lub z nadzieniem, na tacach, z bazą ciasta lub bez, klasyczne lub egzotyczne z owocami i dodatkami.
Dodatek do pieczenia wiąże wilgoć zawartą w twarogu i sprawia, że masa twarogowa jest jędrna i stabilna, co zapewnia wyjątkowo lekką, soczystą przyjemność, oszczędzającą czas i absolutnie gwarantowaną sukces.
Klasyczny sernik z serkiem śmietankowym zawsze gości na stoliku kawowym, ale co powiesz na solony karmel, w kuszącej wersji czekoladowej lub z polewą z likieru pomarańczowego?
Po prostu wymieszaj pozbawiony smaku proszek z już przygotowaną mieszanką żółtek, cukru i niskotłuszczowego twarogu, a następnie ostrożnie dodaj białka.
Polityka prywatności
Zasady dostawy
Zasady zwrotu
To produkt, który ułatwia przygotowanie klasycznego i pysznego sernika. Proszek zawiera składniki, które zapewniają idealną konsystencję i smak sernikowej masy. Proszek należy wymieszać z twarogiem, cukrem, białkami i wanilią, a następnie wylać na ciasto kruchym lub drożdżowym. Proszek Dr. Oetker Käsekuchen Hilfe pozwala na oszczędność czasu i gwarantuje udany sernik. Proszek można także wzbogacić dodatkami, takimi jak rodzynki, orzechy czy owoce
Kremowy proszek.
Informacje o wartościach odżywczych przygotowanego produktu
Informacje o wartościach odżywczych na 100 g
Wartość opałowa w kJ 934 kJ
Wartość kaloryczna w kcal 224 kcal
Tłuszcz 7,2 g
nasycone kwasy tłuszczowe 4,0 g
Węglowodany 29,0g
Cukier 17,0 g
Białko 11,0 g
Sól 0,27 g
Skład: Skrobia, syrop modyfikowany, aromat (zawiera CUKIER LACTUM).
Dr. August Oetker Nahrungsmittel KG
33547 Bielefeld
Indeks: MT4502111289
Marka: RUF
Ruf Bourbon Vanille-Zucker cukier waniliowy firmowy
Ruf Bourbon Vanille-Zucker 24 g Wanilia to nie tylko wanilia. Do swoich pysznych wypieków i pysznych deserów możesz dodać odrobinę luksusu w postaci cukru waniliowego RUF Bourbon. Ze szczególnym smakiem prawdziwych ziaren wanilii bourbon. Jedno opakowanie wystarcza na wypieki z 500g mąki lub desery i napoje mleczne z 0,5 litra płynu. RUF Lebensmittelwerk...
Indeks: MT4502111046
Marka: Dr.Oetker
Dr. Oetker Kuvertüre Zartbitter Kuwertura z ciemnej czekolady
Dr. Oetker Kuvertüre Zartbitter Kuwetura Dr. August Oetker Nahrungsmittel KG 33547 Bielefeld
Indeks: MT4502111037
Marka: Dr.Oetker
Dr. Oetker Schoko Zebra Röllchen Vollmilch & Weiß 75g Dekoracyjne rolki zebry z mlecznej i białej czekolady. Czekoladowe rolki zebra wykonane z mlecznej i białej czekolady to atrakcyjna, nowoczesna dekoracja Twoich ciast, ciastek i deserów.Zawartość kakaoCzekolada mleczna: minimum 30%
Indeks: MT4502110967
Marka: Dr.Oetker
Sos deser waniliowy Dr. Oetker Dessert Soße zum Kochen Vanille 51 g
Deser o smaku waniliowym do gotowania, optymalnie uszlachetni wiele deserów. Podawane na ciepło lub na zimno, Dr. Sos deserowy Oetker o smaku waniliowym to prawdziwa uczta kulinarna. Firma wprowadzająca produkt na rynek Dr. August Oetker Nahrungsmittel KG 33547 Bielefeld
Indeks: MT4502073272
Marka: Ostmann
Ostmann mielona skórka z cytryny
Ostmann Zitronenschale gemahlen
Indeks: MT4502111019
Marka: Dr.Oetker
Dr. Oetker Pistazien gehackt Posiekane pistacje 25g
Dr. Oetker Pistazien gehackt Do tego klasycznego wyrobu używa się tylko starannie wyselekcjonowanych pistacji. Pistacje są już posiekane i dlatego można je wykorzystać do pieczenia lub do eleganckich dekoracji bez dalszego przygotowania. Dr. August Oetker Nahrungsmittel KG 33547 Bielefeld
Indeks: MT4502110383
Marka: Dr.Oetker
Dr. Oetker Tortenguss klar 36 g Glazura do Ciast
Dr. Oetker Tortenguss klar Z dodatkiem soku owocowego lub wody ta klarowna, niesłodzona glazura do ciast tworzy polewę dla wszystkich tart owocowych. Z Dr. Glazura do ciasta Oetker bezbarwna, wszystkie owoce robią wspaniałe wrażenie. Jest łatwy w przygotowaniu. Dr. August Oetker Nahrungsmittel KG 33547 Bielefeld
Indeks: MT4502111047
Marka: Dr.Oetker
Dr. Oetker Mohn Back Gotowy Mak 250 g
Dr. Oetker Mohn Back Gotowy do pieczenia mak pozwala zaoszczędzić czasochłonne przygotowywanie maku. Nadaje się również do przygotowania deserów. Skład: 33% niebieski mak, cukier, woda, skrobia modyfikowana, substancja żelująca pektyny, aromat (zawiera LAKTOZĘ), konserwant E202, zakwaszacz kwasek cytrynowy. Może zawierać: PSZENICĘ. Firma wprowadzająca...
Indeks: MT4502111240
Marka: RUF
Proszek do pieczenia Ruf Backpulver
Ruf Backpulver 90 g Proszek do pieczenia RUF ma długą tradycję jako prawdziwie wszechstronny produkt. Sprawia, że wszystkie rodzaje ciasta są przyjemne i puszyste, a pojedyncza saszetka wystarcza do przygotowania wypieków z 500 g mąki. RUF Lebensmittelwerk KG 49610 Quakenbrück
Indeks: MT4502111241
Marka: RUF
Ruf Tortenguss klar 36g Glazura do ciasta bezbarwna
Ruf Tortenguss klar 36g Glazura do ciasta bezbarwna. RUF Lebensmittelwerk KG 49610 Quakenbrück
Sposoby dostawy | Nazwa | Czas wysyłki | Cena |
---|---|---|---|
![]() | ORLEN Paczka | 1 dzień roboczy od momentu wysyłki zamówienia | 14,00 zł |
![]() | InPost Paczkomaty | 1 dzień roboczy od momentu wysyłki zamówienia | 16,00 zł |
![]() | Kurier InPosT | 1 dzień roboczy od momentu wysyłki zamówienia | 18,00 zł |
![]() | DPD PickKup (do Punktu) | 1 dzień roboczy od momentu wysyłki zamówienia | 15,00 zł |
![]() | Kurier DHL | 1 dzień roboczy od momentu wysyłki zamówienia | 20,00 zł |
Dr. Oetker Käsekuchen Hilfe
Dzięki pomocy do ciasta można łatwo przygotować wszystkie odmiany popularnego klasyka, otwarte, przykryte lub z nadzieniem, na tacach, z bazą ciasta lub bez, klasyczne lub egzotyczne z owocami i dodatkami.
Dodatek do pieczenia wiąże wilgoć zawartą w twarogu i sprawia, że masa twarogowa jest jędrna i stabilna, co zapewnia wyjątkowo lekką, soczystą przyjemność, oszczędzającą czas i absolutnie gwarantowaną sukces.
Klasyczny sernik z serkiem śmietankowym zawsze gości na stoliku kawowym, ale co powiesz na solony karmel, w kuszącej wersji czekoladowej lub z polewą z likieru pomarańczowego?
Po prostu wymieszaj pozbawiony smaku proszek z już przygotowaną mieszanką żółtek, cukru i niskotłuszczowego twarogu, a następnie ostrożnie dodaj białka.