Instrukcje dotyczące stosowania i użytkowania
1. Wlej 300 ml zimnego mleka do zlewki do miksowania. 2. Dodać śmietanę w proszku i krótko wymieszać mikserem (prętami mieszającymi) na najniższym ustawieniu. 3. Ubij wszystko przez około 3 minuty na najwyższym poziomie do uzyskania kremowej konsystencji. 4. Wlej rajski krem do szklanej miski lub szklanek deserowych. Wstaw do lodówki, aż będą gotowe do podania.
Składniki:
Cukier, skrobia modyfikowana, syrop glukozowy, oleje roślinne (z ziaren palmowych, palma), 4,5% czekolada (cukier, miazga kakaowa, kakao niskotłuszczowe, masło kakaowe, lecytyny emulgujące), 4,5% czekolada (cukier, miazga kakaowa, masło kakaowe) , lecytyny emulgujące, aromat), emulgator E472b, substancja żelująca karagenina, BIAŁKO MLEKA, sól, aromat, może zawierać śladowe ilości LAKTOZY i ORZECHÓW LASKOWYCH.
Sproszkowany krem Stracciatella.
Informacja żywieniowa dla przygotowanego produktu
Informacje żywieniowe na 100g
Wartość opałowa w kJ 505 kJ
Wartość opałowa w kcal 120 kcal
Tłuszcz 3,4g
tłuszcze nasycone 2,4 g
węglowodany 19,0 g
Cukier 16.0g
białko jaja 3,0 g
Sól 0,23g