Zupa Ślubna.
Informacje o wartości odżywczej suchego produktu
Informacje żywieniowe na 100 ml
Wartość opałowa w kJ 150 kJ
Wartość opałowa w kcal 36 kcal
Tłuszcz 1,9 g
tłuszcze nasycone 0,6 g
węglowodany 3,0 g
Cukier 0,6g
Białko 1,4g
sól 0,99 g
Skład: Woda 7,6% gotowany makaron (woda, PSZENICA DURUM, JAJKO), 7,5% warzywa (szparagi, marchew, kalarepa, groszek, por), 4,9% klopsiki (indyk, woda, bułka tarta (zawiera PSZENICĘ), SKROBIA PSZENNA, sól kuchenna, dekstroza, przyprawy, marchew w proszku, zioła), 1,5% budyń jajeczny (EI, woda, sól kuchenna), tłuszcz drobiowy, sól kuchenna, skrobia, cukier, pietruszka, olej rzepakowy, aromaty naturalne (zawiera SELER), skrobia modyfikowana, aromat, barwnik (karoten), przeciwutleniacz (kwas askorbinowy). Może zawierać śladowe ilości MLEKA, SOJI i MUSZTARDY.