Gulasz z białej fasoli.
Informacja o wartości odżywczej suchego produktu
Wartość odżywcza na 100g
Wartość opałowa w kJ 283 kJ
Wartość kaloryczna w kcal 67 kcal
Tłuszcz 1,3g
nasycone kwasy tłuszczowe 0,4 g
węglowodany 8,4 g
Cukier 1,1g
Białko jaja 3,5g
sól 0,95 gr
Błonnik pokarmowy 4,2 g
woda, 29% biała fasola, 8% warzywa (marchew, por), ziemniaki, 1,7% pokrojone w kostkę salami (wieprzowina, bekon, sól, przyprawy, dekstroza, ekstrakty przypraw, przeciwutleniacze: ekstrakt z rozmarynu i askorbinian sodu, kultury szpaków, dym), skrobia modyfikowana, boczek (policzek wieprzowy, sól, dym), sól, olej rzepakowy, aromat (zawiera JAJKO i SELER), cukier, emulgator: E472e, dekstroza, pietruszka, ekstrakt drożdżowy, barwnik, ekstrakt z kurkumy, czosnek w proszku, aromat dymu wędzarniczego, szpinak proszek, przeciwutleniacz. Kwas askorbinowy, substancje zagęszczające: guma guar i guma ksantanowa. Może zawierać śladowe ilości PSZENICY (GLUTENU), MLEKA, SOI i GORCZYCY.