Wiosenny gulasz z knedlami wieprzowymi.
Informacja o wartości odżywczej suchego produktu
Wartość odżywcza na 100g
Wartość opałowa w kJ 146 kJ
Wartość kaloryczna w kcal 35 kcal
Tłuszcz 1,4g
tłuszcz nasycony 0,5 g
węglowodany 4,0 g
Cukier 1,1g
białko jaja 1,0 g
sól 0,98 gr
woda, warzywa 28% (marchew 12%, groszek zielony 3,4%, seler 3,4%, kapusta biała 3,4%, fasolka szparagowa 2,2%, kalarepa 1,8%, por 0,7%), ziemniaki, makaron gotowany 3,0% (woda, semolina z pszenicy durum) , białko jaja kurzego), klopsiki wieprzowe 2,9% (wieprzowina, woda, bułka tarta (zawiera PSZENICĘ), skrobia, sól kuchenna, dekstroza, przyprawy, cebula w proszku, zioła, cebula), skrobia modyfikowana, tłuszcz z kurczaka, sól kuchenna, naturalne aromaty ( zawiera SELER), aromaty, zioła (zawiera SELER), cukier, przyprawy, kwas (kwas cytrynowy), barwnik (ekstrakt z papryki), sól morska, ekstrakt z przypraw. Może zawierać śladowe ilości MLEKA, SOI i MUSZTARDY.