Delikatna przyjemność z nutą czekolady. Kambly Butterfly au Chocolat to wyśmienita specjalność cukiernicza ze Szwajcarii. Cienkie herbatniki są uszlachetnione orzechami laskowymi i mają delikatną warstwę najlepszej mlecznej czekolady. Wyrafinowana przyjemność, która szczególnie dobrze smakuje z kawą.
Składniki: Czekolada mleczna 44% [cukier, masło kakaowe, MLEKO PEŁNE W PROSZKU, miazga kakaowa, odtłuszczone MLEKO W PROSZKU, emulgator: lecytyny (zawiera SOJĘ), ekstrakt waniliowy], MĄKA PSZENNA, cukier, MASŁO, ORZECHY LASKOWE 5%, skrobia ziemniaczana, kakao masa, proszek kakaowy, tłuszcz kakaowy, substancja spulchniająca (wodorowęglan sodu), sól, emulgator: lecytyny (zawiera SOJĘ).
Wartości odżywcze w 100g:
Wartość opałowa: 523,00 kilokalorii (kcal) Wartość kaloryczna: 2188,00 kilodżuli (kJ) Tłuszcz: 28,00 Tłuszcz, w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 15,00 Węglowodany: 60,00 Węglowodany, w tym cukier: 39,00 Błonnik: 2,30 Białko: 6,70 Sól: 0,27
Nazwa handlowa:
Ultracienkie ciastka z orzechami laskowymi i mleczną czekoladą
Instrukcje przechowywania i użytkowania:
Przechowywać w suchym miejscu i chronić przed ciepłem.