Bardzo cienki i bardzo duży w smaku. Chrupiące ciasto Kambly Florentin zwieńczone jest cienkimi jak wafel karmelizowanymi kawałkami migdałów i zanurzone w wyśmienitej szwajcarskiej czekoladzie mlecznej. Ten herbatnik jest chrupiący i delikatny, a podczas żucia daje niezrównanie słodki smakołyk. Kakao użyte do czekolady to 100% UTZ Atestowany. Jego początki mogą sięgać od producenta po pola uprawne być śledzone. UTZ, starożytny termin Majów, oznacza „dobry”. ten Holenderska organizacja UTZ Certified to program i pieczęć zatwierdzenia dla zrównoważona uprawa. Ta pieczęć gwarantuje, że użyte kakao jest społecznie, był uprawiany w sposób zgodny ekologicznie i ekonomicznie.
Składniki: Czekolada mleczna 31% (cukier, masło kakaowe, MLEKO PEŁNE W PROSZKU, miazga kakaowa, emulgator (LECYTYNY SOJOWE), naturalny aromat waniliowy, kakao: min. 30%), cukier, blanszowane, migdały w plasterkach (21%), skrobia ziemniaczana, mąka pszenna, tłuszcz palmowy, syrop glukozowy, masło, jaja kurze w proszku, skrobia pszenna, olej słonecznikowy, miód wypiekowy, emulgator (LECYTYNY SOJOWE), MLEKO PEŁNE W PROSZKU, MLEKO TŁUSZCZOWE W PROSZKU, sól. Może zawierać śladowe ilości ORZECHÓW LASKOWYCH.
Wartości odżywcze w 100g:
Wartość opałowa: 544,00 kilokalorii (kcal) Wartość kaloryczna: 2274,00 kilodżuli (kJ) Tłuszcz: 31,00 Tłuszcz, w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 12,00 Węglowodany: 57,00 Węglowodany, w tym cukier: 41,00 Białko: 8,00 Sól: 0,18
Nazwa handlowa:
Ciastka z karmelizowanymi migdałami i mleczną czekoladą
Instrukcje przechowywania i użytkowania:
Przechowywać w suchym miejscu i chronić przed ciepłem.