Instrukcje dotyczące stosowania i użytkowania
1. W rondelku zagotować 250 ml wody. Przełamać makaron na idealną długość. 2. Gotuj makaron z zawartością torebki przez 2-3 minuty, aż woda prawie wyparuje. 3. Dodaj sos do makaronu, dobrze wymieszaj i smaż makaron, aż płyn całkowicie wyparuje. 4. Podawaj natychmiast. Smacznego
Błyskawiczny makaron pszenny z sosem przyprawowym yakisoba.
Informacje żywieniowe dla przygotowanego produktu
Wartości odżywcze na 100 g
Wartość opałowa w kJ 851 kJ
Wartość kaloryczna w kcal 203 kcal
Tłuszcz 8,8 g
nasycone kwasy tłuszczowe 4,2 g
Węglowodany 25,7 g
Cukier 3,1 g
Białko 4,1 g
Sól 1,2 g
Składniki: Makaron 82,8% (MĄKA PSZENNA, olej palmowy, sól kuchenna, środek do przetwarzania mąki (E500, E451), stabilizator (E501), zagęszczacz (E412), przeciwutleniacz (E306)), sos przyprawowy 16,4% (cukier, woda, olej rzepakowy, sos sojowy (woda, ZIARNA SOJOWE, sól kuchenna, PSZENICA), wzmacniacz smaku (E621, E635), barwnik E150c, dekstroza, melasa, ocet brandy, sól kuchenna, przyprawy, hydrolizowane białko kukurydziane, proszek pomidorowy, regulator kwasowości (kwas cytrynowy, smaki), dymka. Może zawierać śladowe ilości selera, skorupiaków, ryb, mleka, mięczaków, musztardy i sezamu.