Instrukcje dotyczące stosowania i użytkowania
Świeży: 3 sznycle wieprzowe po 150 g (alternatywnie z indyka lub cielęciny), 250 ml śmietany, 15% tłuszczu (alternatywnie bita śmietana), 1 papryka. 1. Umieść sznycel obok siebie w naczyniu do pieczenia. Paprykę pokrój w paski i rozprowadź na sznyclu. 2. Wymieszać zawartość torebki z 250 ml śmietanki. 3. Sznycel polać sosem i piec w piekarniku nagrzanym do 200 ° C (konwekcja 170 ° C) przez około 30 minut. Ryż dobrze z nim smakuje.
20,3% pomidory, przyprawy (6,9% papryka, cebula, czosnek, ZIARNA MUSZTARDOWE, pieprz, chilli), skrobia kukurydziana, ekstrakt drożdżowy, sól jodowana, MĄKA PSZENNA, mąka ryżowa, CUKIER MLECZNY, cukier, aromaty, boczek wędzony (boczek, wędzony ), zioła (pietruszka, trybula, oregano, tymianek, liść laurowy), zagęszczacz guma guar, kwas cytrynowy zakwaszający. Może zawierać SELER, JAJKA, MLEKO i SOJĘ.
Maggi GmbH
Julius-Bührer-Strasse 8
78224 Singen (Hohentwiel)
Informacje żywieniowe dla suchego produktu
Informacje żywieniowe na 100g
Wartość opałowa w kJ 1371 kJ
Wartość opałowa w kcal 325 kcal
Tłuszcz 4,7 g
tłuszcze nasycone 1,3 g
Węglowodany 53,8g
Cukier 20,9g
Białko jaja 12,3g
sól 10,9 g
Błonnik 6,8 g