Instrukcje dotyczące stosowania i użytkowania
Świeżo podane: 300 g pasków z kurczaka (alternatywnie z indyka lub wieprzowiny), 1 papryka, 180 g ryżu, 1 patyk por (150 g), 1 łyżka oleju. Por pokrój w krążki, a pieprz w paski. Ugotuj ryż zgodnie z instrukcją na opakowaniu (bez soli). Smaż paski na gorącym oleju i smaż warzywa. Wlać 300 ml wody, wmieszać zawartość torebki, doprowadzić do wrzenia i gotować ok. 5 minut na małym ogniu. Mieszaj od czasu do czasu. Podawaj z ryżem.
Skrobia kukurydziana *, cukier *, sól jodowana (sól, jodan potasu), skrobia ziemniaczana *, sproszkowany sos sojowy (ZIARNA SOJOWE *, sól PSZENNA *), cukier *, czarne grzyby *, aromaty (Z PSZENICĄ), 2% imbiru *, pędy bambusa *, chili *, papryka *, ekstrakt z octu *, olej słonecznikowy *, ekstrakt z papryki *, naturalne aromaty *, przyprawa * (z PSZENICY), sól. * naturalne składniki Może zawierać SELER, JAJA, MLEKO i GORCZYCĘ.
Informacja żywieniowa dla przygotowanego produktu
Informacje żywieniowe na 100g
Wartość opałowa w kJ 450 kJ
Wartość opałowa w kcal 105 kcal
Tłuszcz 0,9g
kwasy tłuszczowe nasycone 0,2 g
węglowodany 16,0 g
Cukier 2,1g
Białko jaja 7,9 g
sól 0,63 g
błonnik pokarmowy 1,2 g