Zupa fasolowa po serbsku z wędzonym boczkiem.
Informacja o wartości odżywczej suchego produktu
Informacje żywieniowe na 100 ml
Wartość opałowa w kJ 253 kJ
Wartość kaloryczna w kcal 60 kcal
Tłuszcz 1,1g
nasycone kwasy tłuszczowe 0,4 g
węglowodany 8,0 g
Cukier 2,5g
Białko jaja 2,8g
Sól 1,1g
błonnik pokarmowy 3,4 g
Warzywa 42% (pomidory pasażowane, fasolka szparagowa, marchew, cebula, czerwona papryka), woda, fasola biała 19%, boczek (policzek wieprzowy, sól, dym), MĄKA PSZENNA (GLUTEN), cukier, sól, aromat (zawiera SELER) , skrobia modyfikowana, substancja zagęszczająca: guma guar, dekstroza, papryka w proszku, barwnik, ekstrakt z papryki. Może zawierać śladowe ilości MLEKA, SOI, GORCZYCY i JAJ.