Instrukcje dotyczące stosowania i użytkowania
Przygotowanie w rondelku: Podgrzewać na średnim ogniu i od czasu do czasu mieszać - nie trzeba gotować. W kuchence mikrofalowej: przykryj i podgrzewaj zawartość w pojemniku nadającym się do kuchenki mikrofalowej z mocą 600 watów przez 4 minuty. Mieszać pomiędzy i na końcu.
Składniki:
Woda, szparagi 6,0%, olej palmowy, MĄKA PSZENNA, skrobia modyfikowana, sól kuchenna, ŚMIETANA 0,8%, olej rzepakowy, zagęszczacz (guma guar), syrop glukozowy, cukier, MASŁO, stabilizator (mono- i diacetylowinowe estry kwasu winowego i diglicerydy kwasów tłuszczowych), Białko serwatkowe (zawiera MLEKO), naturalne aromaty, BIAŁKO MLEKA, aromat, szparagi w proszku, cebula w proszku, przeciwutleniacz (kwas askorbinowy), barwnik (karoteny). Może zawierać śladowe ilości JAJ, SOI, SELERA i GORCZYCY.
Zupa Krem Szparagowy.
Informacje żywieniowe dla suchego produktu
Informacje żywieniowe na 100 ml
Wartość opałowa w kJ 200 kJ
Wartość opałowa w kcal 48 kcal
Tłuszcz 3,6g
tłuszcze nasycone 1,9 g
węglowodany 3,2 g
Cukier 0,6g
białko jaja 0,6 g
sól 0,99 g