Wyrafinowany smak i niezrównana przyjemność. Loacker Gran Pasticceria Nut Selection Mandorla to wyśmienita specjalność dla wymagających koneserów. Dwa chrupiące herbatniki ozdobione płatkami migdałów uwodzą swoim lekkim, zwiewnym kęsem i zamykają w sobie pyszny krem migdałowy. Baza z mlecznej czekolady dopełnia przyjemności.
Składniki: Cukier, MĄKA OWSIANA, syrop glukozowy, ALMONDS 10%, tłuszcze roślinne (kokosowy, kakaowy), słodka serwatka w proszku (MLEKO), masa kakaowa, skrobia ziemniaczana, SKIMMED MILK POWDER, masło kakaowe, WHOLE MILK POWDER, surowy cukier trzcinowy, MĄKA SOJOWA, BIAŁKO JAJKA W PROSZKU, EKSTRAKT SŁODU JĘCZMIENNEGO, emulgator LECYTYNA SOJOWA, substancje spulchniające (wodorowęglan sodu, difosforan disodowy), sól, przyprawy, ORZECHY JAŁOWE, mielona laska wanilii Bourbon.
Wartości odżywcze na 100 g:
Wartość kaloryczna: 503,00 kilokalorii (kcal) Wartość kaloryczna: 2 109,00 kilodżuli (kJ) Białko: 10,00 Tłuszcz: 23,00 Tłuszcz, w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 13,00 Węglowodany: 62,00 Sól: 0,43 Węglowodany, w tym cukier: 40,00
Opis handlowy:
Shortbread z kremem migdałowym (33%) i mleczną czekoladą (23%).
Instrukcje dotyczące przechowywania i użytkowania:
Chronić przed ciepłem i wilgocią