Okrągła rzecz. Dzięki Walkers Gluten Free Ginger & Lemon Shortbread możesz cieszyć się beztroskim smakołykiem. Kruche ciasteczka oparte na szkockiej recepturze są bezglutenowe i mają pikantny cytrynowy smak, który harmonizuje z subtelną pikantnością kandyzowanych kawałków imbiru. Osłódź swój podwieczorek oryginałem z wyspy.
Składniki: Mieszanka mąk (ryżowa, skrobia ziemniaczana, kukurydziana, stabilizator: guma ksantanowa), masło (MLEKO) (27%), cukier, kandyzowany imbir łodygowy (9%) (imbir łodygowy, cukier), imbir mielony, olejek cytrynowy, sól
Wartości odżywcze na 100g:
Wartość kaloryczna: 506,00 kilokalorii (kcal) Wartość kaloryczna: 2 119,00 kilodżuli (kJ) Tłuszcz: 25,00 Tłuszcz, w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 15,50 Węglowodany: 66,20 Węglowodany, w tym cukier: 28,20 Błonnik: 1,40 Białko: 3,40 Sól: 0,60
Opis handlowy:
Herbatniki maślane