Blond uwodzenie. Ragusa Blond to zupełnie nowa kategoria czekolady. Wyraźnie różni się od tradycyjnej białej czekolady, smakuje subtelnie słodko, a jednocześnie jest dojrzały i delikatny. Swoją nazwę kreacja ta zawdzięcza złocisto-żółtej barwie, która powstaje z połączenia z białą czekoladą i karmelizowanym mlekiem w proszku. Delikatne nadzienie do pralin z orzechów laskowych zostało również dopasowane do blond kuwertury i zapewnia niezrównane doznania smakowe. Całe orzechy laskowe dopełniają tę pyszną specjalność.
Cukier, orzechy laskowe (11% całości), masło kakaowe, karmelizowane mleko w proszku (10%) [mleko pełne w proszku, cukier karmelizowany (20%)], tłuszcz roślinny (kokosowy), mleko w proszku (z mleka odtłuszczonego, mąka sojowa, kakao, emulgator (lecytyna sojowa, ekstrakt waniliowy. Biała czekolada min. 31% kakao Może zawierać śladowe ilości migdałów Przechowywać w chłodnym, suchym miejscu.
Ragusa Blond to pyszna czekolada o wadze 100g. Jest to wariant standardowego szwajcarskiego deseru, który wyróżnia się delikatnym, jasnym karmelem i chrupiącymi prażonymi orzechami.
Ta czekolada ma rzeczywisty efekt i kremową kreację, która zatrzymuje się w skutecznym smaku, dostarczając niezwykłej przyjemności. Jej głównym składnikiem jest wysokiej jakości biała czekolada, która jest doskonale zbalansowana słodyczą a delikatnością.
Ragusa Blond jest z chrupiącymi kawałkami prażonych orzechów, które są obok jej nie tylko interesującej tekstury, ale również wyjątkowego smaku. Opracowanie karmelu, białej czekolady i orzechów tworzy harmonijną i smak zbalansowanej kompozycji.
Opakowanie o wadze 100g jest idealne jako mała przekąska do podzielenia się z innymi lub jako przyjemna rozkosz dla siebie. Można ją zabrać ze sobą w podróż, do pracy lub po prostu działać z nią w domu zaciszu.
Ragusa Blond to doskonały wybór dla delikatnych i kremowych smaków, którzy chcą wykorzystać się jako dodatek do białej czekolady, karmelu i chrupiących orzechów w jednym wspaniałym deserze.