Pasta rybna.
Informacje o wartościach odżywczych produktu suchego
Informacje o wartościach odżywczych na 100 g
Wartość opałowa w kJ 2459 kJ
Wartość kaloryczna w kcal 587 kcal
Tłuszcz 49,0 g
nasycone kwasy tłuszczowe 23,0 g
Węglowodany 31,0g
Cukier 2,2 g
Białko 7,2 g
Sól 5,2 g
Skład: tłuszcz palmowy, mąka pszenna, ekstrakty rybne, sól kuchenna, wzmacniacz smaku: glutaminian sodu; Cukier, skrobia, przyprawy, SELER, chrzan, ekstrakt z cebuli, PROSZEK RYBNY, MLEKO PEŁNE W PROSZKU, modyfikowana skrobia kukurydziana, substancja zakwaszająca: kwas cytrynowy; Beta karoten; Aromat (zawiera LAKTOZĘ, RYBY), szafran.
Instrukcje dotyczące stosowania i użytkowania
Do zup, wymieszać 50 g pasty rybnej Jürgen Langbein w 500 ml śmietanki. Do sosów używaj 400ml wody. Gotuj przez 1 minutę.