Czy kiedykolwiek zastanawiałeś się, jak właściwie powstał wok i skąd pochodzi? My też! Wok prawdopodobnie powstał w Chinach około 3000 lat temu. W tamtych czasach paliwo było bardzo rzadkie, a ludzie starali się gotować tak szybko, jak to możliwe, przy użyciu jak najmniejszej ilości materiału. W tym celu używano okrągłego garnka, który wyglądał jak rodzaj kulistej czapki i optymalnie przewodził ciepło.
Dzięki słodko-kwaśnej kostce do woka, która ma subtelną nutę sosu sojowego, nie potrzebujesz żadnych innych przypraw. Wystarczy dodać świeże składniki, takie jak mięso, drób, ryby i warzywa.
Oczywiście można również zastąpić mięso lub rybę tofu.
Bez konserwantów.
Tłuszcz palmowy, mieszanka przypraw (przyprawy (kolendra, kurkuma, imbir, chili, pietruszka, kminek, pieprz, koper włoski, kozieradka, papryka, pasternak, gałka muszkatołowa, por cebula), sól kuchenna, dekstroza, ekstrakt przypraw), cukier, sól kuchenna, SOS SOJOWY (woda, SOJA, cukier, sól kuchenna, OWIES), substancja zakwaszająca: kwas cytrynowy.
Rila Feinkost-Importe GmbH & Co. KG
Hinterm Teich 5
32351 Stemwede-Levern