Brytyjski pomysł na smak z Allgäu. Organiczne chipsy do czajników Lisy Alpensalz & amp; Ocet jabłkowy to pikantna przekąska, która została przygotowana z wielką miłością i troską. Wysokiej jakości ziemniaki Bioland są uprawiane w pięknym Allgäu i smażone ręcznie w najlepszym oleju słonecznikowym. Pyszna mieszanka przypraw w stylu brytyjskim, składająca się z soli i octu jabłkowego, nadaje chrupiącym plasterkom odpowiednią nutę.
Składniki: 72% ziemniaków*, olej słonecznikowy*, sól kuchenna, maltodekstryna*, dekstroza*, zakwaszacz: kwas cytrynowy, acerola w proszku* (acerola*, maltodekstryna*), błonnik jabłkowy*, ocet jabłkowy*. *Surowce pochodzące z certyfikowanych upraw ekologicznych
Wartości odżywcze na 100 g:
Wartość kaloryczna: 476,00 kilokalorii (kcal) Wartość kaloryczna: 1 988,00 kilodżuli (kJ) Sól: 1,80 Węglowodany, w tym cukier: 1,60 Tłuszcz, w tym nasycone kwasy tłuszczowe: 3,20 Błonnik: 6,00 Białko: 5,90 Węglowodany: 56,00 Tłuszcz: 24,00
Opis sprzedaży:
Ekologiczne chipsy ziemniaczane pieczone ze skórką, z solą alpejską i octem jabłkowym