Ciasta marmurkowe, babeczki z polewą i bez, serniki, czekoladowe brownies, kruche ciasta z kruszonką, delikatne herbatniki i biszkopty ... Pieczenie to miłość, Sanella to pieczenie.
Sanella jest bezlaktozowa, bezglutenowa, wegańska i stworzona do pieczenia. Łatwo się ją ubija i miesza, można jej używać prosto z lodówki i przechowywać w pojemniku bez konieczności chłodzenia.
Sanella sprawia, że ciasta biszkoptowe są wilgotne, ciasta drożdżowe puszyste, a ciasta kruche delikatne i chrupiące. Nadaje nadzieniom i kremom puszystą konsystencję i harmonizuje z szeroką gamą składników. Nawet łagodny w smaku, podkreśla delikatne smaki wanilii, orzechów, czekolady i owoców.
Tłuszcz do pieczenia, smażenia i smarowania warzyw 70%.
Informacja żywieniowa dla suchego produktu
Informacja żywieniowa na 100 g
Wartość opałowa w kJ 2594 kJ
Wartość opałowa w kcal 626 kcal
Tłuszcz 70,0 g
Nasycone kwasy tłuszczowe 25,0 g
Węglowodany <0,5 g
Cukier <0,5 g
Białko <0,5 g
Sól 0,2 g
Oleje i tłuszcze roślinne (rzepakowy, palmowy, słonecznikowy, w różnych proporcjach wagowych), woda pitna, emulgatory (lecytyna, mono- i diglicerydy kwasów tłuszczowych), sól kuchenna (0,2%), substancja zakwaszająca (kwas cytrynowy), aromat, barwnik (beta-karoten), witaminy (A, D).