Instrukcje dotyczące stosowania i użytkowania
Świeży: 150 g cienkiego makaronu, 300 g mięsa mielonego, 100 g kremu crème fraîche lub kremu Rama, np. Crème fraîche, 50 g tartego sera. 1. Włóż niegotowane cienkie makarony do naczynia do pieczenia. (w razie potrzeby przebij się przez środek). 2. Podsmaż mięso na niewielkiej ilości gorącego oleju. Wlej 500 ml zimnej wody, wymieszaj zawartość torebki i zagotuj. 3. Wlej sos do naczynia do pieczenia i równomiernie rozprowadź między makaronami. Polej kremem crème fraiche i serem. Piec w piekarniku nagrzanym do 200 ° C (konwekcja 175 ° C) przez około 30 minut.
52% proszek pomidorowy, cukier, 6% jodowana sól morska², skrobia, aromaty (z PSZENICĄ i JĘCZMIENIEM), cebula, ekstrakt drożdżowy, sól kuchenna, olej palmowy, przyprawa, substytut soli kuchennej 4 *, czosnek, pieprz, oregano, tymianek, zagęszczony sok warzywny (seler, marchew, por, cebula), mąka ryżowa. ²72% soli morskiej w dodanej soli. 4 * otrzymywany z naturalnych minerałów potasu. Może zawierać śladowe ilości MLEKA i JAJA.
Fix do makaronu z piekarnika alla mamma
Wartość odżywcza na 100g
Wartość opałowa w kJ 543 kJ
Wartość kaloryczna w kcal 130 kcal
Tłuszcz 5,2g
tłuszcze nasycone 2,1 g
węglowodany 12 gr
Cukier 2g
Białko jaja 8,8g
Sól 0,57g
błonnik pokarmowy 1,1 g