Tradycja w czekoladowej odsłonie. Bonne Maman La Madeleine chocolat au lait to połączenie tradycyjnych francuskich ciasteczek jajecznych z delikatną bazą z pysznej mlecznej czekolady. Ciesz się tym lekkim i puszystym specjałem i przekonaj się o jego wyśmienitym smaku.
Składniki: MASŁO, JAJKA 21%, MĄKA PSZENNA, cukier, CZEKOLADA MLECZNA 16% (cukier, masło kakaowe, CAŁE MLEKO W PROSZKU, masa kakaowa, emulgator: lecytyny słonecznikowe, naturalny aromat waniliowy), syrop cukru inwertowanego, MĄKA ALMONOWA, naturalny aromat waniliowy (zawiera alkohol), substancje spulchniające: węglany i cytryniany sodu (MĄKA PSZENNA), sól, naturalny aromat. Może zawierać śladowe ilości innych ORZECHÓW DRZEWNYCH i SOI.
Wartości odżywcze na 100 g:
Wartość kaloryczna: 453,00 kilokalorii (kcal) Wartość kaloryczna: 1 889,00 kilodżuli (kJ) Tłuszcz: 27,00 Tłuszcz, w tym nasycone kwasy tłuszczowe: 18,00 Węglowodany: 46,00 Węglowodany, w tym cukier: 31,00 Błonnik: 1,00 Białko: 5,90 Sól: 0,67
Opis handlowy:
Madeleines oblane mleczną czekoladą
Instrukcje dotyczące przechowywania i użytkowania:
Przechowywać w suchym, chłodnym miejscu (maks. 25°) i chronić przed światłem.