Owoce ze świstem. Śliwka Anthon Berg na Maderze jest szlachetna Pomysł na prezent dla każdego, kto ceni sobie dobre alkohole. W porządku Marcepan z migdałów i moreli oraz uszlachetniony na Maderze Nadzienie śliwkowo-owocowe spotyka się pod polewą chrupiąca gorzka czekolada na pyszne ciasto. Z tym Przyjemność wszystko do siebie pasuje.
Składniki: Cukier, śliwki 15%, masa kakaowa, ALMONDS 11%, APRICOT KERNELS 11%, syrop glukozowy, masło kakaowe, słodkie wina (Madeira 1,5%, sherry), alkohol etylowy, TŁUSZCZ MLEKOWY, emulgator (lecytyna), substancja zagęszczająca (pektyna), substancje konserwujące (kwas sorbowy, sorbinian potasu), substancja zakwaszająca (kwas cytrynowy). Może zawierać śladowe ilości innych orzechów.
Wartości odżywcze na 100 g:
Wartość kaloryczna: 465,00 kilokalorii (kcal) Wartość kaloryczna: 1 942,00 kilodżuli (kJ) Tłuszcz: 22,00 Tłuszcz, w tym nasycone kwasy tłuszczowe: 7,50 Węglowodany: 55,00 Węglowodany, w tym cukier: 41,00 Białko: 6,90 Sól: 0,01
Opis handlowy:
Czekolada z 41% duńskiego marcepanu (z pestkami moreli) i 25% nadzienia śliwkowego w Maderze.
Informacje dla alergików:
Zawiera: Migdały i produkty z migdałów, mleko i produkty z mleka (łącznie z laktozą), orzechy i produkty z orzechów