Borówka Anthon Berg w wódce wydobywa oczy dorosłych Smakosze zabłysną. Bo w ciastach znajdziesz coś soczystego Marcepan z migdałów i moreli to owocowe nadzienie jagodowe z odrobiną wódki. Polewa z ciemnej czekolady zaokrągla się sojusz smakowy z lekką goryczką i sprawia, że Kompozycja na wykwintny pomysł na prezent.
Składniki: Cukier, masa kakaowa, jagody 13%, ALMONDS 11%, ORZECHY APRICOT 11%, syrop glukozowy, wódka 3%, masło kakaowe, TŁUSZCZ MLECZNY, substancja zagęszczająca (pektyna), emulgator (lecytyna), substancja zakwaszająca (kwas cytrynowy), substancje konserwujące (kwas sorbowy, sorbinian potasu), naturalny aromat. Może zawierać śladowe ilości innych orzechów.
Wartości odżywcze na 100g:
Wartość kaloryczna: 444,00 kilokalorii (kcal) Wartość kaloryczna: 1 858,00 kilodżuli (kJ) Tłuszcz: 22,00 Tłuszcz, w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 7,70 Węglowodany: 50,00 Węglowodany, w tym cukier: 41,00 Białko: 6,70 Sól: 0,01
Opis handlowy:
Czekolada z 41% duńskiego marcepanu (z pestkami moreli) i 25% nadzienia jagodowego.
Informacje dla alergików:
Zawiera: Migdały i produkty z migdałów, mleko i produkty z mleka (łącznie z laktozą), orzechy i produkty z orzechów