Kompozycja cukiernicza dla królów: Anthon Berg After Dinner Sweet to poemat wykonany z duńskiego marcepanu, prażonych orzechów laskowych i marcepanu z maderą - oblanych wysokiej jakości mleczną czekoladą. Ten duński specjał jest idealnym deserem po obiedzie i świetną przekąską do kawy, herbaty lub po prostu delektowania się w międzyczasie.
Cukier, migdały (12%), pestki moreli (11%), prażone orzechy laskowe, masło kakaowe, syrop glukozowy, pełne mleko w proszku, miazga kakaowa, madera 6%, alkohol etylowy, modyfikowana skrobia kukurydziana, emulgator (lecytyna rzepakowa), substancja konserwująca ( kwas sorbinowy), wanilia. Kakao minimum 33% i składniki mleczne minimum 23% w porcji mlecznej czekolady. Kakao 50% przynajmniej w porcji czekolady.
Może zawierać śladowe ilości innych orzechów.
Przechowywać w chłodnym i suchym miejscu.