Lukrecja w żelkach Haribo zdobyła grono swoich fanów dzięki charakterystycznemu smakowi - można go porównać do anyżu. Ich głęboka czarna barwa zdecydowanie wyróżnia się na tle innych słodyczy, przyciągając wzrok. Nietypowy wygląd i struktura żelków Haribo z lukrecją to prawdziwa magia, która zaczyna się wtedy kiedy ich spróbujesz. To niesamowite połączenie głębokiego aromatu lukrecji z orzeźwiającą, owocową słodyczą sprawia, że każdy kęs jest niezapomnianym doznaniem smaku.
Przepyszny smak żelek Haribo z lukrecją
Mieszanka galaretek, elementów lukrecji i żelek marki Haribo zapewnia zróżnicowane doznania podczas jedzenia. Kilogramowe opakowanie pozwala cieszyć się świeżością słodyczy przez długi czas - słodkości w nim zamknięte pozostają miękkie, kontrastując z bardziej zwartą i intensywną teksturą tradycyjnej lukrecji. Producenci cukierek Haribo zadbali również o zamykane opakowanie, które chroni żelki przed czynnikami zewnętrznymi - to idealne rozwiązanie, by wziąć je w podróż lub do domowego kina! Żelki Haribo z lukrecją to kombinacja, która sprawia, że każde ugryzienie to eksplozja smaku, ale i czysta przyjemność.
Mieszanka lukrecji i galaretka owocowa z lukrecją.
Informacje o wartości odżywczej suchego produktu
Informacje żywieniowe na 100g
Wartość opałowa w kJ 1435 kJ
Wartość opałowa w kcal 338 kcal
Tłuszcz 0,5g
kwasy tłuszczowe nasycone 0,3 g
węglowodany 82,0 g
Cukier 56,0g
Białko 1,3g
Sól 0,9g
Skład: syrop glukozowy; syrop z brązowego cukru; Cukier; MĄKA PSZENNA; Wytrzymałość; ekstrakt z lukrecji (3% w stosunku do zawartości lukrecji); Aromat; sól kuchenna; LAKTOZA; glukoza; wiórki kokosowe; odtłuszczone mleko w proszku; tłuszcz palmowy; zakwaszacz: kwas cytrynowy; Żelatyna; Koncentraty owocowo-roślinne: krokosz barwierski, jabłko, marchew, burak, papryka, cytryna, spirulina, hibiskus, pomidor, dynia, czarny bez, pomarańcza, czarna porzeczka, mango, marakuja, aronia, winogrona; barwnik: dwutlenek tytanu; Substancja powlekająca: wosk pszczeli biały i żółty, wosk Carnauba; ekstrakt z czarnego bzu; syrop karmelowy; syrop cukru inwertowanego.