Ciastko na chlebie. Ponieważ ta pasta jest zrobiona z prawdziwego karmelowego biszkoptu Lotus Biscoff, który prawdopodobnie znasz jako dodatek do kawy i herbaty z gastronomii. Od teraz możesz uszlachetnić swoje śniadanie lub kolację delikatnym kremem, który podniesie podniebienie intensywny smak pysznych herbatników. Pasta Lotus Biscoff jest idealna jako alternatywa dla kremu z nugatu orzechowego, dżemu lub masła orzechowego.
Składniki: Ciasteczka karmelowe 58% (mąka PSZENNA, cukier, oleje roślinne (palmowy*, rzepakowy), brązowy syrop cukrowy, substancja spulchniająca (wodorowęglan sodu), mąka SOJOWA, sól, cynamon), olej rzepakowy, cukier, emulgator (lecytyny (zawiera SOJOWY)), substancja zakwaszająca (kwas cytrynowy). *Certyfikowany olej palmowy ze zrównoważonych upraw.
Wartości odżywcze na 100g:
Wartość kaloryczna: 584,00 kilokalorii (kcal) Wartość kaloryczna: 2 435,00 kilodżuli (kJ) Węglowodany: 57,00 Tłuszcz, w tym nasycone kwasy tłuszczowe: 7,60 Tłuszcz: 38,10 Błonnik: 0,80 Białko: 2,90 Sól: 0,54 Węglowodany, w tym cukier: 36,80
Opis handlowy:
Pasta do smarowania z karmelizowanych herbatników
Wskazówki dotyczące przechowywania i stosowania:
Najlepiej przechowywać w temperaturze od 17°C do 23°C.